Lippen

Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente liplijner, shadow of full-lips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift.Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing.

Lipliner

Een lipline voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Lipliner met shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangezet en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt de methode subtiel en natuurlijk.

Full-lips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Koortslip

Heeft u weleens een koortslip gehad? Als u ooit een koortslip heeft gehad,al is het jaren geleden, is dit belangrijk dit te melden als u een liplijn wilt laten zetten. Als u heel af en toe een koortlip heeft, is een gewone liplijn geen probleem. Heeft u erg makkelijk en dus vaak een koortslip, raden wij het volgende aan: Een week voor de eerste behandeling te starten met het innemen van L-Lysine en vitamine C.
L-Lysine is een essentieel aminozuur dat de groei van het Herpes Simplex virus remt. Nodig is de Vitamine C-Esther van dezelfde hoeveelheid in te nemen. Neem de tabletten het liefst in op de nuchtere maag. Voorkeur: Het merk Solgar of Plantina L-Lysine 1000 tabletten en Vitamine C-Esther 1000 mg. U start 1 week van te voren met 1 tablet van ieder voedingssupplement. De dag voor de behandeling, tot en met 7 dagen na de behandeling: 3 tabletten van ieder. Daarna 1 tablet van ieder tot en met de volgende behandeling. Bij en ernstige uitbraak mag u tot 5000 mg verdeelt over de dag de L-Lysine en Vitamine C-Esther innemen. Wij adviseren u ook om de eerste 12 uur na de behandeling geen hete dranken te drinken.