Eyeliners

Eyeliners kunnen de ogen op veel manieren laten spreken. Met behulp van verschillende technieken en kleuren kan de uitstraling van de ogen aangepast en verfraaid worden. Zo kan er alleen wat volume tussen de wimperrand worden aangebracht tot aan een smokey eyeliner die duidelijk aanwezig is. Voor een natuurlijke uitstraling geeft een strakke lijn tussen de wimperhaartjes een volle oogopslag. Ook wordt er gekeken of de ogen dichter of verder uit elkaar staan. Door hier samen goed naar te kijken kunnen we de ogen optisch in de juiste proporties brengen. Het ideale van een eyeliner is dat tijdens het sporten, een regenbui of sauna bezoek de eyeliner niet meer uitloopt. Altijd dus een mooie oogopslag op elk moment van de dag!

Eyeliner boven en onder

Normale eyeliner voor zowel de boven- als onderzijde.

Infralash

Subtiel lijntje tussen de wimperrand voor meer uitdrukking (ook geschikt voor heren).

Shadow eyeliner

Een mooie, zachte geschaduwde eyeliner voor een zachte uitdrukking

Duo Eyeliner

Deze eyeliner is opgebouwd uit twee kleuren. Boven de donkere eyeliner wordt een tweede lichtere kleur aangebracht in de kleur die u wenst. Een mooi natuurlijk resultaat geeft de kleur van de iris. Veel gebruikte kleuren zijn bruin, groen, blauw en paars.

Smokey eyeliner

Deze eyeliner loopt breder uit aan de onder- en buitenzijde en is zwarter van kleur. Met een ander kleur bijvoorbeeld met bruin, grijs, olijf of paars wordt er een schaduw geplaatst tegen de zwarte eyeliner die aan de buitenzijde donkerder is en naar de binnenzijde lichter wordt van kleur. De kleur en de dikte van de schaduw wordt van tevoren met je besproken.