Conny Leeuwenhage


Ik ben in 1965 geboren in de havenstad Rotterdam. Vanaf mijn geboorte ben ik verbonden aan de Hoeksche Waard. Op mijn 13de levensjaar kwam ik in Oud-Beijerland wonen en startte later in 1997 een kapsalon. Vooral op de zaterdag werkte ik met een team van acht personeelsleden waar we de klanten voorzagen van een nieuwe haarcoupe. In 1990 startte ik een schoonheidssalon in de naastgelegen ruimte van de kapsalon. Een kleine tien jaar na de opening verruilde ik mijn werk naar Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Dit was een mooie uitdaging, maar kwam snel weer terug naar de Hoeksche Waard.

Ik ben sinds 1990 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en als eerste geregistreerde permanente make-up specialiste bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) in de Hoeksche-Waard. Passie en ervaring voor permanente make-up sinds 1995 zorgen ervoor dat ik dagelijks met de specialisatie permanente make-up (PMU) bezig ben. Ik volg trainingen en bezoek beurzen om van alle nieuwste technieken op de hoogte te blijven waardoor het eindresultaat van uw huid en permanente make-up steeds mooier wordt. U bent bij mij in goede handen!

Als ondernemer van huidinstituut Body Essentials en permanente make-up studio PMUclinic werk ik dagelijks met veel plezier. Elke dag kijk ik er naar uit om u als trouwe klant te verrassen en u als nieuwe klant te mogen ontmoeten.

Graag tot ziens!

Conny Leeuwenhage-Visser

Behaalde praktijkdiploma’s en certificaten zijn o.a.:

Diploma Schoonheidsspecialiste STIVAS – Rotterdam
Diploma Starterpraktijk opleiding schoonheidsspecialisten – Den Haag

  • Manuele Lymfedrainage Drs. Vodder
  • Pincements Drs. Jaquete
  • Acné
  • Kosmetiek voor de man
  • Visagie

Certificaat Basis opleiding Dermatologie – U Consultancy
Diploma Permanente Make-up ANBOS – Algemene Nederlandse Bond Schoonheidsspecialisten
Diploma Permanente Make-up NSGP – Nederlandse Stichting Geregistreerde PMU Specialisten
Diploma Permanente Make-up A – Status NSGP
Certificaat Permanente make-up Kleurenleer NSGP
Certificaat Permanente make-up Sparkling Eyeliner NSGP
Certificaat Permanente make-up Hairstrokes NSGP
Certificaat Aromatherapie deel 1 tot 5
Certificaten van producttrainingen